Wie we zijn

Onze missie

Green Culture Lab is opgericht in 2010 door Walter Faaij nadat hij drie maanden op Groenland woonde. Sindsdien is het onze missie om te bouwen aan een duurzame, inclusieve en future-proof wereld. Wij helpen leiders en groene rebellen die duurzaamheid in hun organisatie willen verankeren.

Lees onze missie

Onze roots

Onze roots liggen in de Culturele Antropologie, de studie van andere culturen en de betekenis die groepen mensen aan de wereld om zich heen geven. De corporate antropologie kijkt met dezelfde antropologische bril en fascinatie naar organisaties en bedrijven. Zodat we meer zien, beter praten en slimmer veranderen.

Lees over onze roots
Walter Faaij

Walter Faaij

Founder & corporate antropoloog

"De transitie naar een duurzame samenleving is een kwestie van mindset, gedrag en cultuur."

Walter Faaij (1984) is corporate antropoloog en oprichter van Green Culture Lab. Spreekt, schrijft en adviseert over duurzaamheid, bedrijfscultuur en cultuurverandering. Onderzocht op Groenland de sociale impact van klimaatverandering. Begeleidt bedrijven en organisaties in het verankeren van duurzaamheid in hun organisatiecultuur.

Ilse Marsman

Ilse Marsman

Co-owner & Strateeg

"Er is maar één toekomstbestendig business model en dat is een duurzaam business model. Niet alleen omdat het moet, maar omdat het kan; ook commercieel gezien."

Ilse Marsman (1983). Strateeg, innovator en co-owner van Green Culture Lab. Werkt(e) aan duurzaamheid in diverse branches. Door te denken en te doen. In ad-interim rollen of consultancy opdrachten.

Annemieke Kersting

Annemieke Kersting

Personal assistant & office support

"Iets kunnen betekenen voor een ander levert een groot geluksgevoel op!"

Annemieke Kersting (1975). Personal assistant & office support. Ondersteunt Walter Faaij en Green Culture Lab bij backoffice taken zoals de planning, aanvragen voor lezingen, trainingen of advieswerk. Heeft met heel veel plezier contact met klanten en opdrachtgevers.