Wie we zijn

Onze missie

Green Culture Lab is opgericht in 2010 door Walter Faaij nadat hij drie maanden op Groenland woonde. Sindsdien is het onze missie om te bouwen aan een duurzame, inclusieve en future-proof wereld. Wij helpen leiders en groene rebellen die duurzaamheid in hun organisatie willen verankeren.

Lees onze missie

Onze roots

Onze roots liggen in de Culturele Antropologie, de studie van andere culturen en de betekenis die groepen mensen aan de wereld om zich heen geven. De corporate antropologie kijkt met dezelfde antropologische bril en fascinatie naar organisaties en bedrijven. Zodat we meer zien, beter praten en slimmer veranderen.

Lees over onze roots
Walter Faaij

Walter Faaij

Founder & corporate antropoloog

"De transitie naar een duurzame samenleving is een kwestie van mindset, gedrag en cultuur."

Walter Faaij (1984). Corporate antropoloog en founder van Green Culture Lab. Spreekt, schrijft en adviseert over duurzaamheid, diversiteit en inclusie, cultuur en cultuurverandering.

Miranda Mars

Miranda Mars

Antropoloog & Storyteller

"We kunnen prachtige lessen leren vanuit diverse culturen en van inheemse volken als het gaat om duurzaamheid en natuurbescherming"

Miranda Mars. Met een achtergrond in antropologie en marketing werk ik samen met organisaties die duurzame verhalen (willen) vertellen om zo meer impact te maken. Momenteel werk ik vanuit Ecuador.

Jeanine Pothuizen

Jeanine Pothuizen

Klimaatpsycholoog

"Klimaatverandering serieus nemen, en duurzame keuzes makkelijker en betaalbaar maken, betekent winst voor iedereen."

Jeanine Pothuizen (1976). Als verandercoach help ik (team)leiders om hun organisatie in beweging te krijgen. Mijn focus is om samen duurzame keuzes het nieuwe normaal te maken.

Annemieke Kersting

Annemieke Kersting

Personal assistant & office support

"Iets kunnen betekenen voor een ander levert een groot geluksgevoel op!"

Annemieke Kersting (1975). Personal assistant & office support. Ondersteunt Walter Faaij en Green Culture Lab bij backoffice taken zoals de planning, aanvragen voor lezingen, trainingen of advieswerk. Heeft met heel veel plezier contact met klanten en opdrachtgevers.