ZiekenhuisGroep Twente

DE VRAAG

We waren op zoek naar een masterclass om ons netwerk van gastvrijheid ambassadeurs en alle andere geïnteresseerden te inspireren, met andere ogen naar hun organisatie te laten kijken en handvatten te geven om daar meteen mee aan de slag te gaan.

We hadden Walter zien spreken op het Deep Democracy Event 2021 en waren enthousiast over zijn verhaal. Als je beweging wilt maken en verandering wil verspreiden als een virus, is er veel te leren van COVID-19.

ONZE ERVARINGEN

We hebben in ZGT genoten van een inspirerende sessie met eye-openers, bijzonder in deze tijd en in onze ziekenhuiswereld, het R-getal zo hoog mogelijk krijgen bij veranderingen. En een feest der herkenning door de voorbeelden rondom viral change.

Enkele reacties van collega’s: “Zeer inspirerend. Passend in de huidige tijd. Inspirerende spreker, super in de flow. Mooie sessie, kunnen we direct in de praktijk toepassen.”

Rian Melenboer, projectmedewerker gastvrijheid ZGT
ZiekenhuisGroep Twente

Wil je meer weten over Green Culture Lab?

Hier vindt je uitgebreidere interviews met onze klanten. En voor een overzicht van al onze opdrachtgevers, klik hier!

Meer informatie over een lezing, een kampvuurgesprek of een cultuurtraject in jouw organisatie? Of wil je graag sparren over een vraagstuk rond duurzaamheid, leiderschap en cultuur veranderen? Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op.

Contact