Onze missie

Green Culture Lab is opgericht in 2010 door Walter Faaij nadat hij drie maanden op Groenland woonde. Sindsdien is het onze missie om te bouwen aan een duurzame, inclusieve en future-proof wereld. Wij helpen leiders en groene rebellen die duurzaamheid in hun organisatie willen verankeren.

Waar wij het voor doen

Klimaatverandering is misschien wel het grootste probleem is waar de mensheid ooit voor heeft gestaan. We lopen het risico dat grote delen van onze planeet binnen één generatie onbewoonbaar zijn.

Wij geloven dat de transitie naar de wereld over meer gaat dan de technologie. We staan voor de grootse uitdaging om onze collectieve mindset te veranderen. We hoeven alleen een nieuwe cultuur te bouwen, duurzaam, hernieuwbaar, inclusief en gebaseerd op reciprociteit. Als het even kan gisteren.

Dus wij zijn op een missie. Leiders en ‘groene rebellen’ helpen bij het verankeren van duurzaamheid in hun organisatiecultuur. En dat doe we met hart en ziel. Doe je mee? Maken we samen de wereld mooier.

Onze ambitie

Wij willen bereiken dat organisaties en bedrijven het volstrekt logisch vinden om duurzaamheid als maatstaf te gebruiken voor hun afwegingen. Waarin beslissingen gebaseerd zijn op de vraag: is het goed voor de relatie tussen mens en planeet?

We inspireren en activeren organisaties om verduurzaming niet alleen te zien als technologische of business uitdaging maar ook als cultuurvraagstuk. En dat maken we woest aantrekkelijk.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze