Green Rebels | Wie zijn ze en wat doen ze?

14/03/2023

GREEN REBELS | Wie zijn ze en wat doen ze?

Om effectief duurzaamheid in je organisatiecultuur te verankeren zijn Green Rebels belangrijk, zij zijn de mensen die er voor zorgen dat de verandering zich als een laaiend vuur door de organisatie heen verspreidt.

In deze video legt Walter Faaij aan de hand van drie criteria uit wat de perfecte samenstelling is voor een groep Green Rebels binnen je organisatie. Het is de moeite waard om hier tijd en energie in te steken, want als het je niet lukt om de goede mensen te vinden dan blijf je daar last van houden in het hele veranderproces.

De Green Rebels gaan aan de slag met kampvuren aansteken, rituelen bouwen, verhalen verzamelen, vertellen, delen. En ze breken ook regels. Eigenlijk is alles wat de Green Rebels doen er op gericht om scherper zicht te krijgen op de patronen, om het gesprek daarover op gang te houden en om met elkaar te zoeken naar nieuwe antwoorden en nieuwe manieren van werken waarin duurzaamheid echt het grondbeginsel is. Op die manier bouw je samen aan een organisatie of een bedrijf waar duurzaamheid écht diep in het DNA en in de organisatiecultuur verankerd is.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Meer video’s van Green Culture Lab zijn hier te vinden, of direct via ons YouTube kanaal: / @greenculturelab