Annemieke Kersting

Annemieke Kersting

Annemieke Kersting

Personal assistant & office support

"Iets kunnen betekenen voor een ander levert een groot geluksgevoel op!"

Annemieke Kersting (1975). Personal assistant & office support. Ondersteunt Walter Faaij en Green Culture Lab bij backoffice taken zoals de planning, aanvragen voor lezingen, trainingen of advieswerk. Heeft met heel veel plezier contact met klanten en opdrachtgevers.

“Duurzaamheid is steeds belangrijker in mijn leven, ik werd me er steeds meer van bewust hoe belangrijk het is dat we zuinig zijn op onze aarde. Het begon met het letten op bewuster boodschappen doen, onverpakt, niet in overvloed. ‘Doen met wat je hebt’ geldt nu niet alleen meer voor onze maaltijden maar ook op andere punten zoals kleding. En als ik dan toch iets nodig heb dan zoek ik dit eerst tweedehands, wat bijna altijd lukt! Met dit en zo af en toe een ‘trash wandeling’ draag ik mijn steentje bij want hoe klein ook, elk stapje telt en een betere wereld begint voor mijn gevoel ook écht bij mezelf. Ik hoop hiermee ook anderen te inspireren. Mede daarom zet ik me graag in voor een organisatie als Green Culture Lab.”

– Annemieke Kersting

Wat meer over mij.

Mijn naam is Annemieke Kersting, moeder van 2 heerlijke kinderen en samenwonend in Alkmaar. Sinds de zomer van 2021 werk ik samen met Walter Faaij. Wanneer je een inspirerende lezing, advieswerk of een afspraak wilt plannen of andere zaken wilt regelen dan heb je grote kans dat wij elkaar treffen. Met veel plezier pak ik allerhande taken op zodat Walter zich met zijn volle aandacht op zijn missie kan focussen!

10 random feiten over Annemieke

  • Heeft als backpacker 3 maanden door Australië gereisd en is daarna nog 4 x terug geweest naar dit geweldige continent.
  • Houdt ontzettend van andere landen en culturen en bezocht naast Australië o.a. Nieuw-Zeeland, Canada en Maleisië en heeft de wens nog eens met haar gezin een verre reis te maken.
  • Woont al haar hele leven in Alkmaar en is dus een echte kaaskop.
  • Heeft leren skiën in de duinen van Bergen (NH) maar sinds ze de ‘echte’ sneeuw ontdekte geeft ze hier toch de voorkeur aan.
  • Ligt wekelijks op de yogamat en probeert op die manier haar dynamische leven in balans te houden.
  • kijkt bijna geen tv maar komt toch niet aan de grote stapel, super interessante boeken toe die in haar kast liggen wachten.
  • Heeft een hekel aan eten weggooien, kan van alle restjes vaak nog iets smakelijks maken.
  • ‘Danst’ het liefst met de skischoenen aan op foute apres-ski muziek.
  • Is graag buiten, wandelt graag in het bos of door de duinen.
  • Ze staat graag in de keuken, want koken en bakken van gezond lekkers is een grote passie.