Onze missie | wat doen we bij Green Culture Lab?

14/03/2023

ONZE MISSIE | Wat doen we bij Green Culture Lab?

Green Culture Lab is in 2010 opgericht door Walter Faaij. Sindsdien helpen wij leiders en green rebels om duurzaamheid in hun organisaties te verankeren. Wij doen dat op verschillende manieren. Onder andere door inspirerende Keynotes en Masterclasses te geven, op het snijvlak van duurzaamheid en organisatiecultuur en cultuurverandering. We kijken met nieuwe ogen naar hetzelfde vraagstuk en begeleiden dialogen, moedige gesprekken, kampvuurgesprekken, om met elkaar in interactie betekenis te geven.

We begeleiden ook cultuurverandering. Dat doen we samen met een groep zorgvuldig geselecteerde Green Rebels, om de organisatie en collega’s in beweging te krijgen. Om de interne logica en ongeschreven regels te begrijpen doen we ook cultuuronderzoek, waar we patronen zien en begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan.

We delen onze manier van werken, onze expertise, onze ervaring en onze kennis graag tijdens trainingen. Zodat we met elkaar duurzaamheid in het DNA van onze organisaties, bedrijven, en daarmee in het weefsel van de samenleving kunnen krijgen!

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Meer video’s van Green Culture Lab zijn hier te vinden, of via ons YouTube kanaal: / @greenculturelab