Impact Academy Bouwen aan een duurzaamheidscultuur

12/03/2021
Impact Academy

DE VRAAG

Sinds 2016 geeft Walter college’s in de inspirerende collegereeksen van de Impact Academy. De samenwerking begon met de organisatie van de reeks Antropologie voor Duurzaamheid. Daarnaast heeft Walter masterclasses gegeven binnen de reeks Storytelling voor Duurzaamheid en Cultuurverandering voor Duurzaamheid en het Impact Atelier Bouwen aan een Duurzaamheidscultuur. Tot slot vragen we hem graag voor onze in-company Masterclass Duurzaamheidsintelligentie.

ONZE ERVARINGEN

Duurzaamheid is goeddeels een cultuurvraagstuk. En kennis van cultuur – om die te diagnosticeren, te begrijpen en te veranderen – is een vak apart. Toen ImpactAcademy voor duurzaamheidsprofessionals een 1-daagse workshop ‘Werken aan een duurzaamheidscultuur’ wilde organiseren, kwamen we al snel bij Walter uit.

De ervaringen met Walter zijn zonder meer goed. De 1-daagse workshop wordt altijd zeer goed beoordeeld – zowel de inhoud als de benadering van Walter slaat aan. Bovendien is Walter altijd bezig met het vernieuwen van de inhoud, wat ten goede komt aan de kwaliteit van de workshop en de ervaring van de deelnemers.

Lars Moratis, oprichter Impact Academy en professor Sustainable Business, Universiteit van Antwerpen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Contact