Miranda Mars

Miranda Mars

Miranda Mars

Antropoloog & Storyteller

"We kunnen prachtige lessen leren vanuit diverse culturen en van inheemse volken als het gaat om duurzaamheid en natuurbescherming"

Miranda Mars. Met een achtergrond in antropologie en marketing werk ik samen met organisaties die duurzame verhalen (willen) vertellen om zo meer impact te maken. Momenteel werk ik vanuit Ecuador.

“Door verschillende reizen naar het Amazonegebied en andere bosgebieden, heb ik met eigen ogen gezien wat de impact is van klimaatverandering voor mensen en kwetsbare ecosystemen. Er liggen kansen om ons als organisaties, medewerkers en consumenten beter bewust te zijn van en inzetten voor duurzame oplossingen en positieve impact. Daar help ik graag bij!

– Miranda Mars

Vanuit Ecuador werk ik aan duurzaamheid.

Met mijn bedrijf ‘Miradas’ begeleid ik organisaties die impact willen maken. Op dit moment vanuit Quito, Ecuador. Bij Green Culture Lab richt ik me voornamelijk op ons visitekaartje naar buiten: marketing & communicatie. Met een achtergrond in antropologie en marketing werk ik voor organisaties met een duurzame missie. Met ervaring in de commerciële hoek én in de NGO-sector heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse duurzaamheidsvraagstukken. Mijn kracht ligt in storytelling, marketing en relatiemanagement. Ik zorg voor het juiste verhaal, ontwikkel campagnes en bijt me vast in marketing/communicatie uitdagingen. Ook op strategisch vlak denk ik graag mee en adviseer ik. Ik werk het liefst samen met mensen en organisaties met een duurzame missie, om zo meer bewustwording te creëren en impact te genereren!

5 random feiten over Miranda

  • Ze woont sinds een jaar in Quito, Ecuador.
  • Zet zich graag in voor inheemse volken, o.a. samen met het Nederlands Centrum voor Inheemse Volken (NCIV).
  • Reist graag rond met haar kat, het liefst gaan ze het bos in.
  • Komt oorspronkelijk uit Friesland en daar komt ook haar liefde voor schaatsen vandaan.
  • Ze heeft 5 jaar gewerkt als marketing/relatie manager bij FSC, the Forest Stewardship Council (vandaar al die bos-foto’s…).