Home · Diensten

Duurzaamheid gaat over mensen. Een organisatie duurzamer maken is cultuur veranderen en nieuwe cultuur bouwen. Dat doet Green Culture Lab met lezingen, masterclasses, het begeleiden van stakeholderdialogen, (cultuur)onderzoek en het begeleiden van cultuurverandertrajecten.

Lezingen

Verduurzamen wordt makkelijker als je weet hoe cultuur werkt. Lezingen vol antropologische verhalen gecombineerd met corporate voorbeelden en praktische handvatten.

Masterclasses

Veranderen is betekenisgeven. Duiden. Deze masterclasses zijn de ideale gelegenheid om betekenis te geven aan duurzaamheid. Samen onderzoeken, ontdekken en begrijpen waarom de transitie soms zo langzaam gaat en hoe je die kunt versnellen.

Bootcamps

Bootcamps voor duurzaamheids professionals die cultuur beter willen begrijpen of veranderen. Werken met de blik van een corporate antropoloog.

Groene Dialoog

Wil je duurzame keuzes vanzelfsprekend maken in je organisatie maar denkt jouw organisatie bij duurzaamheid nog vooral aan technologie en strategie? In drie stappen helpen we je op weg naar een organisatiecultuur met duurzaamheid in het DNA.

Cultuurscan

Duurzaamheid gaat over mensen en hun collectieve gedrag. Over cultuur. Dan helpt het om te begrijpen hoe je bedrijfscultuur werkt en welke rol duurzaamheid daarin heeft.

Cultuurverandering

Met methoden en tools uit de corporate antropologie in vier fases duurzaamheid verankeren in je organisatie-cultuur. Building cultures of sustainability. Want duurzaamheid is een kwestie van cultuur.