IJSVUUR

IJSVUUR | Een dialoogvorm om in gesprek te gaan over duurzaamheid

IJSVUUR is een dialoogvorm om met je team, afdeling, organisatie of bedrijf in gesprek te gaan over duurzaamheid. Duurzaamheid gaat over meer dan alleen technologische oplossingen en een stevige business case. Duurzaamheid gaat ook over in wat voor wereld we willen leven, over onze verbinding met de aarde en met elkaar. Duurzaamheid gaat over onze mindset, ons gedrag en over cultuur.

Mensen vormen cultuur in interactie en besluitvorming, en dat doen we al eeuwenlang rond het kampvuur. Of in dit geval: rond een smeltend ijsblok. Als symbool van klimaatverandering. 

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Boek een ijsvuur sessie

Waarom deze sessie boeken?

Duurzaamheid is hét vraagstuk van de komende 10 jaar. Van onze generatie. Jij bent al overtuigd, maar zie je collega’s maar eens mee te krijgen. Of je baas. Om breder te kijken dan de techniek. En de business case.

Je bent op zoek naar inspiratie, mooie verhalen, een nieuwe bril. Snappen waarom mensen doen wat ze doen. En je blijven verbazen.

Je kunt een lezing of masterclass onvergetelijke maken met een IJSVUUR. Een ijsblok van 200 kilogram. Visueel magisch. IJzersterke symboliek. Hét recept voor een sessie met impact.

Wat onze klanten zeggen?

Samen met Walter hebben wij een “Culture Conversations” Campagne opgezet met lokale gesprekken op vijf werelddelen in al onze verschillende bedrijfstakken.

Zoek je een combinatie van solide (academisch bewezen) kennis, creativiteit en inlevingsvermogen voor je cultuurvraagstuk… Call Walter! 

Lees hier meer over de samenwerking!

Willemijn Brouwer, Corporate Sustainability & Lead Internal EngagementDSM
DSM