18/03/2021
Green Culture Dialoog Model

DE VRAAG

Wij weten hoe taai het kan zijn om duurzaamheid in het hart van de organisatie te verankeren. En in de hoofden van je collega’s natuurlijk. Om mensen in beweging te krijgen. Om het goede gesprek te hebben. Over spanning onder de waterlijn, sluimerende conflicten en impliciete macht. Want dat is waar verandering en dus ook de verduurzaming van je organisatie over gaat.

Een middag lang met 25 deelnemers aan de slag met duurzaamheid en de dilemma’s in hun organisaties. Samen duurzaamheid verleidelijk maken. En concrete invulling geven. Beweging in de organisatie creëren. Om duurzaamheid diep in het DNA te verankeren.

ONZE ERVARINGEN

Heel erg bedankt voor jullie Masterclass afgelopen woensdag! Ook al heb ik een achtergrond in organisatie antropologie, ik vond het heel prettig hoe jullie vanaf de basis van organisatiecultuur, via duurzaamheid en de dialoog daarover naar jullie model toe werkten. Hoewel dit allemaal complexe onderwerpen zijn, hebben jullie structuur en duidelijkheid gecreëerd.

Daarnaast vond ik de afwisseling tussen presentatie en breakouts erg goed georganiseerd. Die momenten om gedachten uit te wisselen, waren erg fijn en hierdoor vlogen de 2 uur ook voorbij. En ik vind het super tof dat jullie zowel de presentatie als het model en bijbehorende uitleg delen.

Sofie Schrover

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Contact